Isännöitsijöille ja Managereille

Apua kiinteistön pienempiin tai suurempiin korjaushankkeisiin. Taloyhtiön kuntoarviot, energiakatselmukset ja korjaustarveselvityksen taloyhtiön tulevia haasteita, mm. putkiremontteja varten. Putkiremonteissa projektinjohtoa, tilaajan- ja työn valvontaa kiinteistön edun nimissä. Remontin valvonta sekä vastaanotto ovat vaativaa työtä, jossa avusta on korvaamatonta hyötyä.

Nopeasti muuttuva ympäristö asettaa kovia vaatimuksia kiinteistötietojärjestelmälle. Meillä on vahva näkemys, miten manageerausta, teknistä manageerausta tai kiinteistöhallintaa voidaan hoitaa entistä tehokkaammin ja tuloksellisemmin. Kilpailutetaan ja selvitetään eri järjestelmien soveltuvuus juuri parhaiten jokaisen kiinteistön käyttöön.

Teknisen isännöinnin avustaminen tai teknisen isännöinnin tehtävät kauttamme insinööripätevyydellä, jolloin käsitellään heti alusta asti oikeaa kiinteistötietoa.
Pitkä kokemus eri isännöinti- ja manageriyritysten kanssa toimimisesta auttaa huomioimaan kaikki tarvittavat asiat ja toimenpiteet erilaisissa projekteissa ja ongelmien ratkaisemisessa. Isännöitsijän ei tarvitse olla joka alan ammattilainen. Puolueeton tuki kaikkiin LVIAS-järjestelmien teknisiin ongelmiin, selvitetään sisäilmaongelmat ja tehdään laskelmat energian säästöä varten. Laajan osaamisen ja kokemuksen vuoksi pystytään ottamaan haltuun koko kiinteistön tarpeet.

Hallitaan kiinteistön tekniset järjestelmät kokonaisuutena, sillä yksittäisten järjestelmien toiminta vaikuttaa muihin järjestelmiin ja niiden toimintaan. Koska kiinteistötekniikan toimivuudessa haetaan kaikkien järjestelmien tasapainotilaa, tulee hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi samanaikaisesti huomioida LVIAS-järjestelmien toiminta.

Uutiset

Awillas Oyn kevään 2018 Virkistyspäivä vietettiin motoristissa merkeissä

Awillas Oyn kevään 2018 Virkistyspäivä vietettiin motoristissa merkeissä Perinteinen Hold em turnaus vietettiin Ruoholahden maisemissa, jossa Sami [...]

Awillas Oy syksyn 2018 Virkistyspäivä päivä Tammisaaren merimaisemissa

Awillas Oy syksyn 2018 Virkistyspäivä päivä Tammisaaren merimaisemissa Jatkoimme edellisen syksyn teemaa, järjestämällä henkilökunnalle virkistyspäivät Tammisaaressa 28–29.9. [...]

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ PALVELUISTAMME

Kysy lisää

Asiakkaita, jotka luottavat palveluihimme