Awillas Oy – hakee työntekijöitä

Awillas Oy:n asiakkaita ovat kiinteistöjen omistajat, manageri-, isännöitsijätoimistot, rakennuttajat, kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden hallitukset. Palvelumme kattavat kaikki talotekniset ja ylläpidon asiantuntijatehtävät. Lue lisää palveluistamme www.awillas.fi/palvelut/ ja referensseistä www.awillas.fi/referenssit/

Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa Stella Business Parkissa, kehä 1 vieressä. Maksuttomia parkkipaikkoja löytyy asiakkaille ja henkilökunnalle viereisestä parkkihallista. Julkisilla kulkuyhteyksillä toimipisteellemme pääsee helposti junalla tai linja-autolla.

Awillas Oy on pirteä ja hyvän työilmapiirin omaava pienyritys, jossa työskentelee tällä hetkellä 5 vakituista työntekijää.

Henkilökunnalle tarjoamme myös kannettavat tietokoneet ja työn tekoon tarvittavat ohjelmistot. Tarvittaessa pystymme tarjoamaan työntekijälle myös etätyömahdollisuuden.

Työntekijöiden etuihin ja virkistäytymiseen kiinnitämme erityistä huomioita, kilpailukykyistä palkkausjärjestelmää unohtamatta. Vakituisten työntekijöiden etuja ovat mm. laajennettu työterveys, hammashoito, puhelinetu, lounas-, liikunta- ja kulttuurisetelit. Toimipisteessämme on kuntosali ja sauna vapaasti kaikkien työntekijöiden käytettävissä.

Vuoden aikana järjestämme eritasoisia tapahtumia aina neljästä kuuteen tapauskohtaisesti. Olemme juuri alkaneet päivittämään kotisivuillamme virkistyspäivän tapahtumia niin henkilökunnan kuin asiakkaiden kiinnostukseksi.

Kiinnostaisiko liittyä joukkomme? Haemme yritykseemme henkilöitä alla oleviin työtehtäviin. Työkokemukseltasi voit olla joko aloitteleva tai kokenut. Awillas Oy koko henkilöstö toimii yhtenäisenä ryhmänä ja perehdytämme henkilöt kaikkiin työtehtäviin. Jos et löydä alta sopivaa työtehtävää, niin voit laittaa vapaamuotoisen hakemuksen vieressä sijaitsevalla lomakkeella. Mielellämme otamme vastaan hakemuksesi.

Kilpailutus- ja huoltokirja-asiantuntija

Awillas Oy hakee eritasoisten projektien kilpailutusten, sopimuksien laadintaan sekä työn valvontaan asiantuntijaa. Peruskoulutukseen ei vaadita erityistä koulutusta. Sähköisten huoltokirjojen käyttö, laatiminen ja avustaminen katsotaan tällä paikalla eduksi. Kiinteistön tekniikan yleisen tuntemuksen ja osaamisen katsotaan olevan suureksi eduksi. Jos kiinnostuit kilpailutus- ja huoltokirja-asiantuntijan paikasta, niin laita vapaamuotoinen hakemus vieressä sijaitsevalla lomakkeella.

Talotekninen asiantuntija

Awillas Oy hakee TATE-asiantuntijoita. Peruskoulutuksesi voi olla (energia-, LVI-, automaatio- tai sähkötekniikan) teknikko, ammattikorkeakoulu tai korkeakoulu. Työtehtäviisi kuuluu mm. projektinjohto-, valvonta-, suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät. Oman kokemuksesi mukaan, pyrimme kehittämään yhdessä työkuvaasi siten, että myös Sinä kehityt tällä alalla. Laita hakemus jos tunnet olevasi juuri sopiva henkilö kehittymään ja kehittämään yrityksemme toimintaa TATE-asiantuntijan paikalla. Jos kiinnostuit TATE-asiantuntijan paikasta, niin laita vapaamuotoinen hakemus vieressä sijaitsevalla lomakkeella.

Ota yhteyttä

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ PALVELUISTAMME

Kysy lisää

Asiakkaita, jotka luottavat palveluihimme