Isännöitsijöille ja Managereille

Apua kiinteistön pienempiin tai suurempiin korjaushankkeisiin. Taloyhtiön kuntoarviot, energiakatselmukset ja korjaustarveselvityksen taloyhtiön tulevia haasteita, mm. putkiremontteja varten. Putkiremonteissa projektinjohtoa, tilaajan- ja työn valvontaa kiinteistön edun nimissä. Remontin valvonta sekä vastaanotto ovat vaativaa työtä, jossa avusta on korvaamatonta hyötyä.

Nopeasti muuttuva ympäristö asettaa kovia vaatimuksia kiinteistötietojärjestelmälle. Meillä on vahva näkemys, miten manageerausta, teknistä manageerausta tai kiinteistöhallintaa voidaan hoitaa entistä tehokkaammin ja tuloksellisemmin. Kilpailutetaan ja selvitetään eri järjestelmien soveltuvuus juuri parhaiten jokaisen kiinteistön käyttöön.

Teknisen isännöinnin avustaminen tai teknisen isännöinnin tehtävät kauttamme insinööripätevyydellä, jolloin käsitellään heti alusta asti oikeaa kiinteistötietoa.
Pitkä kokemus eri isännöinti- ja manageriyritysten kanssa toimimisesta auttaa huomioimaan kaikki tarvittavat asiat ja toimenpiteet erilaisissa projekteissa ja ongelmien ratkaisemisessa. Isännöitsijän ei tarvitse olla joka alan ammattilainen. Puolueeton tuki kaikkiin LVIAS-järjestelmien teknisiin ongelmiin, selvitetään sisäilmaongelmat ja tehdään laskelmat energian säästöä varten. Laajan osaamisen ja kokemuksen vuoksi pystytään ottamaan haltuun koko kiinteistön tarpeet.

Hallitaan kiinteistön tekniset järjestelmät kokonaisuutena, sillä yksittäisten järjestelmien toiminta vaikuttaa muihin järjestelmiin ja niiden toimintaan. Koska kiinteistötekniikan toimivuudessa haetaan kaikkien järjestelmien tasapainotilaa, tulee hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi samanaikaisesti huomioida LVIAS-järjestelmien toiminta.

Uutiset

Pikkujoulu 2019

Pikkujoulu 2019 Syksy 2019 huipentui pieneen irtiottoon töistä, kun aamupäivä kisailtiin Awillaksen ”perinteisessä” viisiottelussa ja illalla nautittiin teatteriesityksestä, [...]

Kalareissu 7.6.2019

Kalareissu 7.6.2019 Aurinkoinen Inkoon Saaristo otti vastaan Awillaksen tämän kertaiset kalamiehet - Aten, Emilian ja Sadun - [...]

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ PALVELUISTAMME

Kysy lisää

Asiakkaita, jotka luottavat palveluihimme